Kamçev shoqërohet në Gjykatën Penale

Biznesi Orce Kamçev pak çaste më parë me një veturë ngjyrë të zezë u dërgua në Gjykatën Penale të Shkupit. Mjeti hyri direkt në garazhet e gjykatës duke shmangur në këtë mënyrë kamerat dhe gazetarët.

Marketing

Gjykatësi i lëndës po vijon me marrjen në pyetje të të akuzuarit dhe pas përfundimit të marrjes në pyetje do të merret vendimi nëse i akuzuari do të dërgohet në paraburgim apo do t’i caktohet ndonjë masë tjetër paraprake.