Xhaferi: Qen endacakë nga Shtipi sillen me kamion në Tetovë

Sapo më informoi dikush se sot në mëngjes një kamion me targa të Shtipit ka zbrazur një numër të madh qensh endacakë në Tetovë.

Marketing

Do ishte mirë që ju që lëvizni herët në mëngjes nëpër qytet, sidomos në zonën e Monopolit ose në pikat pagesore Gostivar – Tetovë t’i keni kamerat gati në telefonat tuaj për ti kapur në video këto raste… dhe lirisht m’i dërgoni se i publikoj unë./Arianit Xhaferi