Kapen dy tonë kokainë në Kosta Rika

Policia në Kosta Rika ka konfiskuar dy tonë kokainë.
Zyrtarë të këtij vendi kanë bërë me dije se droga u zbuluar në katër varka dhe në këtë rast janë arrestuar tre persona.

Marketing

Zyrtarët e Kosta Rikës kanë filluar një operacion në Paqësor, pas paralajmërimeve të Gardës Bregdetare të SHBA dhe kjo konsiderohet të jetë konfiskimi më i madh i kokainës në det, raporton Reuters.