Këngëtarit të njohur iu rrezikua jeta gjatë udhëtimit me avion

Nicky Jam është ndër emrat më të njohur të muzikës.

Nicky Jam së fundi kishte udhëtuar me aeroplan, meqë rast iu kishte rrezikuar jeta nga ky udhëtim.

Marketing

Turbulencat gjatë udhëtimit kishin bërë që ai dhe pasagjerët e tjerë që ishin në udhëtim të rrezikohen, por ia dolën mirë.

“Shumë turbulenca, por ia dolëm mirë, faleminderit Zotit”, ka shkruar ai.

Kujtojmë që një sukses shumë i madh që Nicky Jam shënoi gjatë këtij viti është performimi i këngës zyrtare të Kampionatit Botëror “Russia 2018”, bashkë me Era Istrefin dhe Will Smith.