Këta janë 10 presidentët më të pasur në botë

Të jesh i pari i një vendi, përpos fuqisë politike, nënkupton edhe pagë të lartë.

Marketing

Përmes një inforgrafike, REL ka sjellë dhjetë emrat e presidentëve dhe pagat e tyre, që konsiderohen të jenë më të lartat.

Këtu janë përfshirë vetëm pagat vjetore bazë, e jo pasuria e përgjithshme që ata kanë në posedim.

Alexander Van der Bell – Austri, paga 404466 $Image

Donald Trump – SHBA, paga 400000 $Image

 

Gudni Th. Johannesson – Islandë, paga 358000 $Image

Michael D. Higgins – Irlandë, paga 306890 $Image

Sergio Mattarella – Itali, 294549 $Image

Frank-Walter Steinmeier – Gjermani, paga 263738 $Image

Emmanuel Macron – Francë, paga 220510 $Image

Moon Jae in – Koreja Jugore, paga 210000 $Image

Sebastian Pinera – Kili, paga 190466 $Image

Vladimir Putin – Rusi, paga 134000 $

 

Image