Kina ndërton ujëvaren mahnitëse që rredh nga objekti i lartë

Banorët e qytetit perëndimor Guizhiou të Kinës kanë mbetur të mahnitur nga ujërave gjigante artificiale që bie nga më shumë se 100 metra nga anash një qiellgërvishtëse. 

Ndërtesa Liebian ka një nga ujëvarat më të mëdha në botë dhe pamja duket tërësisht mahnitëse.

Marketing

Nuk është vetëm pamja këtu.

Në pjesën e poshtme ka një rezervuar të madh që përmban disa pompa të rënda që pompojnë ujin nga burimi deri në anën e qiellgërvishtëses së lartë 108 metra, ku ajo menjëherë bie poshtë rrugës.

Marketing