Mashtruesi që shiti të njëjtën veturë 80 herë!

Një mashtrues turk kishte shitur të paktën 80 vetëve të njëjtën makinë.

Marketing

Mediat turke shkruajnë se Emre K. është prezantuar si shitës i veturave që kishte blerë në parkun shtetëror të veturave.
Ai tha se kishte blerë makina në ankand nën çmimin, për rreth 4,200 euro, dhe çmimet e ulëta tërhoqën blerësit. Pas disa furnizimeve nën çmimin, Emre mori shumë rezerva të reja, pas së cilës nuk kishte dërgesa të reja, dhe ai la shtëpinë e tij dhe iku me 8.5 milionë euro, transmeton kp.

Edhe pse rrethanat janë të paqarta, një viktimë pretendon se pas shikimit të fotografisë së makinës, ai i kishte paguar Emre 170,000 euro për 23 njësi.

Mashtruesi ndërkohë ia kishte vonuar dërgesat për dhjetë muaj dhe kishte prezantuar veturën e njëjtë edhe shumë njerëzve të tjerë, duke kërkuar prej tyre të paguajnë një shumë paraprake. Policia përfundimisht e arrestoi Emre dhe tash pritet të gjykohet për mashtrim. Spekulohet se numri i viktimave të tij është shumë më i lartë, pasi shumë njerëz nuk kanë raportuar mashtrimin.

Marketing