Kiracovski: Pasi Cipras ka humbur zgjedhjet, kjo do të thotë që Zaevi do të fitojë

Deputeti Aleksandar Kiracovski ka porositur opozitën që mos të mbajnë shpresa se kryeministri Zoran Zaev dhe LSDM do të humbin në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, vetëm për shkak se Aleksis Cipras dhe Siriza kanë humbur mbrëmë nga Demokracia e Re e Kirijakos Micotakis.

Marketing

“Të shpresosh se ai i cili e ka pranuar identitetin maqedonas, gjuhën, kulturën, e pikërisht për këtë ka humbur zgjedhjet në Greqi, është mungesë kulture politike. Dhe të shpresosh se ai që ka hapur dyert e Evropës, ai që ka mundësuar perspektivë evropiane Maqedonisë sonë, duke e ruajtur më të shtrenjtën tonë, esencën e identitetit kombëtar do të humbas zgjedhjet e radhës është kontradiktore dhe mungesë e kulturës politike. –ishte një pjesë e reagimit të deputetit Kiracovski i cili doli në mbrojtje të kryeministrit Zoran Zaev.

Marketing