Rrokulliset një maune në rrugën Ohër – Kërçovë

Në magjistralen Kërçovë-Ohër është rrokullisur një maune, nuk dihet ende nëse shoferi ka pësuar plagë pasi i njëjti nuk është vërejtur brenda.

Marketing

Qytetarët e brengosur kanë dal për ndihmë, autoritet për momentin kanë dal në vend ngjarje dhe po hetojnë rastin.
Më vonë priten më shumë detaje pasi që policia të hetojë rastin dhe të dalin me kumtesë zyrtare.