Kjo është arsyeja pse Ariana Fejzullahu ndodhet ne Gjermani

Ariana dhe Ermali çifti shumë i komentuar dhe i dashur nga një publik i gjerë, jeta e tyre adhurohet shumë pasi që ata për asnjë moment të vetëm nuk bënë veprime dhe skandale që jeta e tyre të komentohet për këto qëllime e të marrin vëmendjen dhe famën siç bëjnë edhe shumë çifte të estradës.

Ata vazhdojnë një jetë shumë normale por nuk ka dyshim që zgjojnë kureshtje rreth jetës së tyre familjare dhe si prind të tre fëmijëve.

Marketing

Ata jetojnë dashurinë si në fillimet e tyre, edhe pse u bënë vite martesë ata dinë të respektojnë këtë marrëdhënie e cila duhet lakmuar. Edhe përkundër që Ariana është një zonjë e vërtetë por që për momentin nuk merret më ndonjë gjë konkrete, por daljet, blerjet dhe pushimet nuk i mungojnë për asnjë moment.

Ariana udhëton shpesh nëpër shtete të ndryshme, vendi ku ndodhet për momentin është Gjermania e si duket kjo është arsye se pse ajo është atje.

Janë blerjet që si duket bashkëshortes së Ermalit i janë shëndërruar në mani e këto janë blerjet firmato. Janë pamjet që tregojnë edhe preferencat e Arinës. /Kosovarja/ 

Marketing