Gjërat që fëmijëve duhet tu mësojmë që t’i bëjnë vetë

Sipas disa psikologëve, vitet e adoleshencës fillojnë kur një fëmijë është nga 9 deri në 13 vjeç dhe është një periudhë tranzicioni kur prindërit duhet t’u lejojnë fëmijëve të jenë të pavarur.

 Për ta bërë këtë tranzicion të butë, prindërit duhet të ndihmojnë fëmijën e tyre të fitojnë disa aftësi thelbësore të jetës deri në moshën 13 vjeçare, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Marketing

1. Fitoni dhe menaxhoni paratë

2. Bëni punët shtëpiake bazë

3. Përgatitni ushqim

4. Pazaret ushqimore

5. Higjiena personale

Marketing