Komiteti ushtarak i NATO-s për vizitë në Maqedoni

Përfaqësues të lartë të 29 vendeve-anëtare të Komitetit Ushtarak të NATO-s, të udhëhequr nga zëvendëskryesuesi gjeneral nënkoloneli Stiven Shepro, sot dhe nesër për herë të parë po qëndrojnë për vizitë në Armatën e Republikës së Maqedonisë.

Marketing

Sipas autoriteteve, kjo është një vizitë historike, sepse për herë të parë një delegacion i Komitetit Ushtarak të NATO-s po vjen në vend. Kurse Komiteti Ushtarak nga Maqedonia do të përfaqësohet nga gjeneralmajor Vasko Gjurçinovski .