Kontrolluesi i NQP-së me grusht ka goditur një djalosh në autobusin me nr. 15

T.B.(28) nga Shkupi dje ka paraqitur se kontrolluesi i NQP-së e ka goditur me grusht derisa ka qenë  në autobusin me numër 15.

Marketing

Siç informon MPB ngjarja ka ndodhur pasdite në rrugën “Lublanska”. Sipas denoncimit, kontrolluesi i NQP-së i ka kërkuar biletë T.B. dhe prejse e ka kontrolluar, i ka kërkuar sërish të paguajë kartë T.B. ka refuzuar  dhe në një moment kontrolluesi me grusht e ka goditur  në pjesën e buzëve.

Policia  ka përgatitur procesverbal për shkeljen e konstatuar.

Marketing