Kryetari Merko pastroi deponinë në Llabunishtë

“Gjatë fundjavës që kaloi, Kryetari i Strugës Ramiz Merko morri masa për eliminim e një ndër rreziqeve më të mëdha në f. Llabunishtë, gjegjësisht u pastrua deponia e cila gjatë kohë paraqiste faktor ndotës për këtë fshat.

Marketing

Lusim të gjithë banorët e Komunës së Strugës të tregohen më të kujdesshëm dhe të mos hedhin mbeturina kudo, si dhe ti paraqesin parregullsitë e tilla.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës.