Kumanovë, bombë para oborrit të një shtëpie

Në qytetin e Kumanovës në orët e hershme është dëgjuar një shpërthim, ku bëhet fjalë për shpërthimin e një bombe e cila është hedhur apo vendosur ende nuk dihet në oborrin e një shtëpie, shkruan Lajm.

Marketing

Të lënduar nuk ka, dhe ekipet e SPB-së në Kumanovë, vërëhen në vendin e ngjarjes.

Gjatë ditës pritet që nga SPB-ja në Kumanovë të japin detaje më të hollësishme.

Marketing