VMRO-DPMNE:LSDM-ja bëri kaos në shëndetësi

Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE nëpërmjet një kumtese thotë se “LSDM-ja bëri kaos total në sistemin e shëndetësisë në Republikën e Maqedonisë. Me LSDM-në shëndetësia është shkatërruar, ndërsa paaftësinë e tyre e paguajnë qytetarët me jetët e tyre”.

Marketing

“Që kur LSDM-ja është në qeverisje, në shëndetësi secilën ditë ka skandale, ndërsa Zaevi dhe Filipçe në vend se ta përmirësojnë sistemin shëndetësor filluan t’i frikësojnë dhe t’i kanosin qytetarët e Republikës së Maqedonisë”, thonë nga Partia opozitare maqedonase OBRM-PDUKM nëpërmjet një kumtese thotë se “LSDM-ja bëri kaos total në sistemin e shëndetësisë në Republikën e Maqedonisë. Me LSDM-në shëndetësia është shkatërruar, ndërsa paaftësinë e tyre e paguajnë qytetarët me jetët e tyre”.

“Që kur LSDM-ja është në qeverisje, në shëndetësi secilën ditë ka skandale, ndërsa Zaevi dhe Filipçe në vend se ta përmirësojnë sistemin shëndetësor filluan t’i frikësojnë dhe t’i kanosin qytetarët e Republikës së Maqedonisë”, thonë nga VMRO-DPMNE-ja duke shtuar se LSDM-ja në mënyrë të paturpshme e keqpërdor vaksinimin në fushatë që t’i frikësojë prindërit e vendit, duke i bindur se vetëm nëse kalon referendumi do të kenë vaksina cilësore, duke shtuar se LSDM-ja në mënyrë të paturpshme e keqpërdor vaksinimin në fushatë që t’i frikësojë prindërit e vendit, duke i bindur se vetëm nëse kalon referendumi do të kenë vaksina cilësore

Marketing