Ky është fati i lëndës Titanik në gjykatë

Një Gjykatën Penale sot përsëri e anuloi seancë për lëndën “Titanik”, çka është edhe lënda e parë e ngritur nga Prokurorisë Speciale Publike.

Marketing

Gjyqtari Osman Shabani para të gjithë të akuzuarve theksoi se seanca anulohet për shkak se Gjykata Themelore dhe Apelit ende nuk kanë dhënë përgjigje për kërkesat e ndryshimit të u.d. kryetarit të Gjykatëse Apelit dhe zëvendësit të tij, si dhe kryetarit të Gjykatës Penale dhe zëvendësit të tij. Sipas fakteve derisa nuk janë të pjekura kushtet ligjore për vazhdimin e seancës, gjyqtari vendosi që seanca të mbahet me 9 maj.

Marketing