Shekerinska: Anëtarësimi i Maqedonisë do të thotë sukses për SHBA-të dhe NATO-n

Zv/kryeministrja e Qeverisë dhe ministre e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska e ka rrumbullakësuar vizitën zyrtare në SHBA në takim me Vilijam Berkli, drejtor për çështje evropiane në Këshillin nacional të Shtëpisë së bardhë, ndërsa në Departamentin e shtetit ka pasur takim edhe me Tina Kajdanou, ndihmës sekretare për punë politike dhe ushtarake

Marketing

“Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO do të thotë sukses jo vetëm për shtetin tonë, por edhe për SHBA-të dhe NATO-n dhe do të ketë ndikim të madh edhe në stabilitetin dhe sigurinë në rajon”, ka thënë ministrja Shekerinska.