Ky është finalisti i dytë në ‘Big Brother VIP Albania’

‘Big Brother VIP Albania’ në këtë edicion përzgjedhjen e finalistëve ka bërë krejt ndryshe nga edicionet e tjera.

Marketing

Finalisti i dytë është Jul Deda, ku zgjidhet përmes votave të publikut.

Prezenca e Julit në këtë ‘BBVA’ ka krijuar dinamika dhe momente të bukura.