Me urdhër të prokurorisë bastiset 1Tv dhe shtëpia e Boki13

Zyrtarët policorë sonte me urdhër të Prokurorisë publike kanë hyrë në 1Tv dhe në shtëpinë e Bojan Jovanovskit, i njohur si Boki13 konfirmojnë kështu nga PTHP.

Marketing

Urdhëri është dhënë për bastisje të zyrave të këtij televizioni si dhe të shtëpisë së Jovanovskit pas arrestimit të tij.