Mekuli: Për hatër të çetnikëve po dhunohet shqiptarët në Maqedoni

Gëzim Mekuli

Marketing

A është e mundur kjo?
Matematika vetëm në një mësim ka pesë emra sllavë e veç dy emra shqiptarë!

Për hatër të çetnikëve të Beogradit e për qefë të 3% të serbëve dhunohen 97% shqiptarë!

Shpërlarja industriale e trurit shqiptar filloj që në qerdhe, në shkolla fillore e nga media publike.

FJALA, FILMI DHE FOTOGRAFIA NË SHËRBIM TË KOLONIZUESVE!