Mesazhi epik i mërgimtarit gjatë vizitës në Kosovë

Një nga pyetjet që më së shumti bëhen gjatë kohës kur mërgimtarët vijnë janë “Kur keni ardhur” dhe “Sa do të rrini”.

Marketing

E këto pytje një mërgimtar kreativ ka vendosur t’iu përgjigjet duke i printuar në një bluzë.
“Kma ardh me 15.07. Kam me nejt deri nme 08.08. Ma mire ketu se atje”, ka shkruar mërgimtari.

Marketing