Mexhiti: Prekazi dhe Jasharët janë simbole të dëshirës së kombit tonë për liri

Sot, nesër dhe pasnesër e gjithë bota shqiptare përkujton trimërinë e pashoq dhe heroizmin e papërsëritshëm te Ademit, Hamzës dhe gjithë familjes dëshmore Jashari.

Marketing

Prekazi dhe Jasharët janë simbole të dëshirës së kombit tonë për liri. Përjetësisht krenar për heronjtë e kombit tim. https://www.facebook.com/share/p/yuwJQnF26bkpzQwk/?mibextid=Nif5oz