Kandidatura e Pendarovskit për mandatin e dytë mer mbështetjen e 15 partive politike

Presidenti Stevo Pendarovski dje mori mbështetje nga pothuajse 15 parti për kandidaturën e tij për një mandat të dytë.

Marketing

Duke theksuar se presidenti Pendarovski është përfaqësues i të gjithë qytetarëve, pavarësisht nga përkatësia etnike, politike, fetare apo çfarëdo përkatësie, partnerët e koalicionit të Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM), gjegjësisht Partisë së Re Socialdemokrate (NSDP), Ripërtëritjes Demokratike të Maqedonisë. , qëndroi pas Presidentit Pendarovski (DOM), Partisë Liberal Demokratike (LDP), Partisë së Pensionistëve (PP), Partisë Popullore VMRO (VMRO NP), Partisë për Lëvizjen e Turqve në Maqedoni (PDT), Unioni i Romëve në Maqedoni, Unioni Demokratik i Vllahëve, Partia për Progres Social dhe Ekonomik (POEN), Partia për Veprim Demokratik të Maqedonisë (SDA), Bashkimi Social Demokrat (SDU), Partia për Prosperitet Demokratik të Romëve (PDPR) dhe Partia për të ardhmen evropiane (PEI).

Presidenti Pendarovski shpreh mirënjohjen e tij për besimin e treguar dhe për mbështetjen dhe në pesë vitet e ardhshme për ta udhëhequr vendin në rrugën e duhur, drejt standardit evropian të jetës dhe vlerave evropiane, përparimit ekonomik dhe stabilitetit.