Taravari përkujton Epopenë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Kryetarii i Aleancës për Shqiptarët dhe kandidatit presidencial i opozitës shqiptare VLEN Arben Taravari përkujton 26 vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës
“Prekazit me kalimin e viteve veçse i shtohet Madhështia dhe kjo ndodh se Jasharët me Flijimin e Tyre janë bërë Përjetësisht Simbol I këtij vendi!
Kosova Sot Frymon Liri falë Heronjve të Saj!
I Nderuar Qoftë Kujtimi i Tyre!
Nder dhe Lavdi!”- shkruan Taravari. https://www.facebook.com/share/p/dLLLwQxRcn6usJ4T/?mibextid=oFDknk

Marketing