MICKOSKI: Dëshirojë që fëmijët tanë të trashëgojnë një Maqedoni më të mirë, të drejtë dhe krenare

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski edhe njëherë ka porositur qytetarët që të mos pranojnë siç e quan ai Marrëveshjen kapitulluese me Greqinë, pasi që sipas tij, kjo marrëveshje bie ndesh me interesat e shtetit.

Marketing

Mickoski në profilin e tij në Twitter ka shkruar se fëmijët e vendit duhet të trashëgojnë një Maqedoni më të mirë, të drejtë dhe krenare.

“Unë e dua Maqedoninë të atillë siç e trashëguam nga paraardhësit tanë dhe dëshirojë që të njëjtën ta përjetojnë dhe fëmijët tanë, të atillë siç vetëm ata e meritojnë, më të mirë, të drejtë dhe krenare!”, ka shkruar Mickoski në Twitter.

Христијан Мицкоски@MickoskiHM

Јас ја сакам Македонија онаква каква што ја наследивме од нашите предци и сакам да ја оставиме на нашите деца онаква каква што ја заслужуваат, подобра, исправена и горда! 🇲🇰

Marketing