MICKOSKI refuzon ftesën për takim të kryeministrit ZAEV

Mickoski tha se nuk shkon në takim nëse aty do të flitet për gjithçka përpos zgjedhjeve të reja parlamentare.

Marketing

“Unë isha i pari i cili i bëri ftesë kryeministrit të merremi vesh për datë për zgjedhje.

Qeveria e refuzoi dorën e zgjatur, por u përgjigj me përndjekje për funksionarë të VMRO-së të tanishëm, dhe të kaluar. Si të kemi takim me qëndrime të tilla diametrale”, tha Mickoski, raporton SHENJA.

Ai tha se grupe të dy partive po punojnë në mënyrë intensive për Ligjin e ri për Prokurori Speciale.

Ai tha se qeveria i ka ditët të numëruara.