Miloshoski uron emrin e ri të shtetit ?! (FOTO)

Deputeti Antonio Milloshoski e “riemëron” shtetin edhe pse informata zyrtare ende nuk ka.

Marketing

Ai ka qenë edhe ish-minister i Punëve të Jashtme dhe njihet për linqet e tij dhe informata të besueshme.

Ne profilin e tij në tuiter ka shkruar; “Sonte në Athinë nën prezencën e diplomateve nga MPJ është arritur marrëveshje në detaje për ndryshimin e emrit dhe të Kushtetutës.

Pritet vetëm biseda telefonike që të vendoset se a do të jetë emri “Maqedonia e Re” ose “Maqedonia Veriore”Antonio1

Marketing