Mishi dhe qumështi shqiptar vështirësi për tu eksportuar

Për të eksportuar prodhime si qumështi dhe mishi jo vetëm në vendet e rajonit, por edhe në Bashkimin Evropian është bërë tashmë një mision i pamundur.

Marketing

Për mjekun veterinerin, Ervin Resuli pengesat janë të shumta. Ndërkohë që zgjedhjet ekzistojnë, por problematikë mbetet parcelizimi i fermave. Gjatë vitit 2018 u bënë hapa konkret për eksportin e mishit në Serbi dhe në Kinë, ku akoma eksporti i këtij produkti vijon të jetë i paarritshëm në vendet e BE.