Mogherini nesër takon liderët e Ballkanit Perendimor

Mogherini dhe Hahn bashkë me Violeta Bulc nesër do të marin pjesë në samitin e Ballkanit Perendimorë që sot dhe nesër po mbahet në Poznan të Polonisë, transmeton Zhurnal.mk

Marketing

“Qëllimi i delegacionit të BE është që të forcojë lidhjet si brenda rajonit ashtu edhe në rajonin me BE”, kanë thënë nga KE-ja.

Nga KE sqarojnë se samiti për Ballkanin Perendimor po mbahet në kuadër të Procesit të Berlinit dhe marin pjesë lider dhe ministra nga vendet e BE si dhe gjashtë vendet partnere të Ballkanit Perendimor.