Shkupi nën ujë, shi i rrëmbyeshëm kaplon kryeqytetin

Një shi i rrëmbyeshëm me bubullima në orët e pasdites ka përfshirë pjesën perendimore të vendit por edhe Shkupin e më shumë lagjen Lisice të re.

Marketing

Rrugët kanë qenë të pakalueshme dhe me ujë shumë ndërsa këtë mot të ligë nga dje është paralajmëruar se do të ndodhë pasiqë edhe përkundër motit të nxehtë vërshime dhe shi të rrëmbyeshëm do të ketë gjatë sezonës së verës.