MPJ paralajmëron qytetarët e Maqedonisë për protestat në Greqi

Ministria e Punëve të Jashtme informon qytetarët e Republikës së Maqedonisë të cilët nesër më 6 qershor 2018 që planifikojnë të udhëtojnë për Greqi, se organizata greke “Komiteti për luftë për karakterin grek të Maqedonisë” organizon protesta në katërmbëdhjetë qytete të mëdha në Greqinë Veriore kundër përdorimi i fjalës “Maqedoni”, të cilat do të mbahet në të njëjtën ditë (e mërkurë, 6 qershor), duke filluar nga ora 19:30,

Marketing

Për shkak të mundësisë potenciale të përshkallëzimit të protestave, qytetarët e Republikës së Maqedonisë paralajmërohen që të shmangin vendeve të mbajtjes së protestave, si dhe nga çdo reagimit që do të kishte pasoja negative për sigurinë e tyre”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Maqedonisë.

Marketing