Muça: Kjo bukuri nuk është as në Zvicërr e as në Gjermani por në parkun e SARAJIT, ja edhe disa foto

Drejtori i Ndërmarrjes Publike “ Parqe dhe gjelbërime” Ardijan Muça vazhdon të promovojë bukuritë natyrore në vendin tonë. Në profilin e tij në facebook drejtori Muça sot ka promovuar bukuritë natyrore në Parkun e Sarajit duke ftuar qytetarët që të kujdesen dhe t’i rruajnë këto bukuri natyrore.

Marketing

Shpërndaje dhe ti!!
Kjo bukuri nuk është as në Zvicër, as në Gjermani, por në parkun e SARAJIT – mu në zemër të Shkupit ♥️.
Edhe ne kemi bukuri natyrore të kristalta , hajde bashkërisht ta ruajmë, ta promovojmë por edhe të ia dimë vlerën.
Parku i Sarajit një ndër parqet më të bukura .