Muhafiz hfz. Abdulkerim Ebibi: Dijar Ibraimi, krenari dhe gëzim për të gjithë shqiptarinë (VIDEO)

Muhafiz hfz. Abdulkerim Ebibi ka deklaruar për Open-TV se Dijar Ibraimi, djaloshi 10 vjecar nga Haraçina është krenari dhe gëzim për të gjithë shqiptarinë.

Marketing

Ai ka treguar se procesi dhe kohëzgjatja e hivzit nga ana e hafiz Dijar Ibraimit ka zgjatur 3 vite e gjysmë.
Në videon e mëposhtme mund të ndiqni deklaratën e tij të plotë: