Ndotja e ajrit, protesta para Qytetit të Shkupit

Qindra protestues u mblodhën sot para objekteve te Qytetit te Shkupit ne shenje proteste kundër ndotjes se ajrit.

Marketing

Organizatat joqeveritare dhe qytetarët me pankarta ne dore, me mbishkrime “Duam ajër të pastër” kërkojnë masa urgjente kundër nivelit te larte të ndotjes.

Masat e Qeverise dhe buxhetin e ndare nga Ministria e Ambientit Jetësore dhe Planifikimit Hapësinore i vlerësojnë si të pa mjaftueshme për gjendjen aktuale.