Në gjykatë do të “shpërthejnë” dy bomba për votimin në KQZ

Me procedurë në të cilën do të dëgjohen dy biseda telefonike sot në Gjykatën Penale duhet të vazhdojë seanca në lidhje me çështjen e PSP-së “Titaniku 2”.

Marketing

Rasti ka të bëjë me parregullsitë zgjedhore në zgjedhjet lokale të vitit 2013 dhe akuzohet kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi, ish-drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov dhe ish-anëtarë të KSHZ-së Bedredin Ibraimi, Aneta Stefanovska, Vlatko Sajkovski dhe Sasho Sërcev.

Sipas bisedave të përgjuara që i ka publikuar LSDM-ja, ndërsa të cilat janë pranuar si prova materiale në procedurë gjyqësore, Mijallkov dhe Thaçi janë dakorduar për votim të anëtarëve të KSHZ-së në lidhje me ankimimet e parashtruara.

Marketing