Njihuni me hotelin më të vjetër në botë

Mund ta merrni me mend se ku ndodhet?

 

Hoteli më i vjetër në botë ndodhet në Yamanashi në Japoni.

Marketing

Hoteli ”Nishiyama Onsen Keiunkan” funksionon qysh në vitin 705 dhe ka kaluar nëpër 52 gjenerata të të njejtës familje.

Natyrisht, familja e mban rekordin botëror për mbajtjen e një objekti për më shumë se 1000 vite.

Shikoni më poshtë se si duket. A night at the hotel starts from 34,720 Yen, or about £216.90. It includes a kaiseki (multi-course) dinner and an elaborate breakfast (above)The hotel is nestled in the mountains in a remote valley. It offers views of nature but is several hours drive from the nearest attraction The property is known for its hot springs and has six baths fed by four separate springs. Two of the baths are indoor (pictured above)

Image result for Nishiyama Onsen Keiunkan hotel

Image result for Nishiyama Onsen Keiunkan hotel