Ballina Fun Njihuni me hotelin më të vjetër në botë

Njihuni me hotelin më të vjetër në botë

Mund ta merrni me mend se ku ndodhet?

 

Hoteli më i vjetër në botë ndodhet në Yamanashi në Japoni.

Marketing

Hoteli ”Nishiyama Onsen Keiunkan” funksionon qysh në vitin 705 dhe ka kaluar nëpër 52 gjenerata të të njejtës familje.

Natyrisht, familja e mban rekordin botëror për mbajtjen e një objekti për më shumë se 1000 vite.

Shikoni më poshtë se si duket. 

Marketing
Exit mobile version