Në Tabanoc dhe Bogorodicë pritet rreth një orë

Automjetet për të kaluar vendkalimet kufitare në Tabanoc dhe Bogorodicë janë duke pritur kolonat e gjata.

Marketing

Rreth 1 orë janë pritjet e gjata në vendkalimin kufitar Tabanoc dhe Bogorodicë, kurse në vendkalimet e tjera në shtet nuk ka pritje të gjata.

Ndërsa komunikacioni në Maqedoni është duke u zhvilluar në rrugë jo të lagështa.

Marketing