Nesër pa energji elektrike disa pjesë të komunës Qendër dhe Karposh

Për shkak të aktiviteteve të planifikuara teknike në shpërndarjen e rrjetit elektrik në Qytetin e Shkupit nesër pa rrymë do të jenë një pjesë e komunës së Qendrës dhe Karposhit.

Marketing

Siç njoftojnë nga QRMK- Shkup pas marrjes së lajmit nga SHA “EVN Maqedoni”, në periudhën prej 8:30 deri në 11:00 pa furnizim me energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e një pjesë të rrugës Naum Naumovski Borçe, rr.Jordan Haxhi Konstantinov Xhinot, rr.Risto Shishkov në komunën Qendër.

Në komunën Karposh, në periudhën prej orës 08:00 deri në orën 14:00 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rr.45 rr.49 rr.52, firma La Plast, si dhe objektet drejt qarkores