Ballina Aktuale Nga mesnata ulen çmimet e derivateve të naftës

Nga mesnata ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikës (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulje e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,70% në raport me vendimin e datës 29.4.2024.
Nga data 8.5.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Marketing

– Advertisements –

Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 86,00 (denarë/litër)
Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 88,00 (denarë/litër)
Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) 74,50 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 74,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 45,832 (denarë/kilogram)

Çmimet e shitjes me pakicë të EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) ulen për 1,50 denarë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EURODIZELIT (D-Е V) ulet për 1,00 denarë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU ulet për 0,829 den/kg dhe do të jetë 45,832 den/kg.

Marketing
Exit mobile version