Nga sot të obligueshëm zinxhirët dhe përgatitjet dimërore

Nga sot hyn në fuqi masa për mbajtjen e përgatitjeve dimërore nëpër vetura, si: zinxhirët, gomat dimërore etj.

Marketing

Për mos pasjen e këtyre pajisjeve parashikohen gjoba deri në 45 euro ose heqje e poenëve nga libreza e vozitjes.

MPB njofton se nga sot do të ketë kontrolle të shtuara për kontrollimin e këtyre pajisjeve.