Nimitz – Bujar Osmanit: “Të fala Ali Ahmetit, njeriut më të mençur që kam njohur në këtë proces tepër të vështirë!

Ndërmjetësi i OKB-së për emrin e Maqedonisë, Metju Nimic sot i ka çuar të fala Ali Ahmetit. “Të fala Ali Ahmetit, njeriut më të mençur që kam njohur në këtë proces tepër të vështirë!” Nimic i ka thënë Osmanit.

Marketing

Ndryshe Nimic sot pas nënshkrimit të marrëveshjes në Prespë thkesoi se kjo marrëveshje i jep fund misionit të tij disa vjeçar dhe se kjo është dhurata më e mirë në jetën e tij. Ai faleminderoi të dyja palët për angazhimin e tyre dhe kurorëzimin e kësaj marrëveshje historike. Në fund pasoi edhe një foto e përbashkët të protagonistëve të marrëveshjes.

Marketing