Njoftim, kryetari Ahmeti do te vizitoje Institutin për Trashëgimi Kulturore dhe Shpirtërore të Shqiptarëve në Shkup

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z.Ali Ahmeti, sot ( e Enjte 11.04.2019) me fillim në ora 14:30 do të vizitoj Institutin për Trashëgimi Kulturore dhe Shpirtërore të Shqiptarëve në Shkup.

Marketing

Ndërkaq, në kuadër të fushatës për Zgjedhjet presidenciale kryetari Ahmeti sot do të marrë pjesë në Tubimet me qytetarë në Komunën e Tearcës (në ora 19:00, Restorant Ulqin) dhe në Komunën e Zhelinës (në ora 20:00, Sh.f. Luigj Gurakuqi).

Ndërsa në ora 20.45 kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti do të jetë mysafir në emisionin Rruga Drejt në Alsat M.