Nora Istrefi me fjalë ngushëlluese për familjen Haradinaj

Me rastin e humbjes së kryefamiljarit, familja Haradinaj kanë pranuar ngushëllime të shumta.Pjesë e tyre ishin edhe ngushëllimet nga yjet e estradës të cilët këtë e bënë publikisht.Nora Istrefi ka zgjedhur që nëpërmjet publikimit të një Instastory ti shpreh ngushëllime kryeministrit të vendit dhe të gjithë familjes së tij.

Marketing

Hilmi Haradinaj u varros sot në Gllogjan afër dy djemve të tij dëshmor.

Marketing