Nuk ndalet Ardijan Muça, ja cila lagje bëhet me park (FOTO)

Pas kerkesës së qytetarëve edhe zyrtatisht del në teren Ardijan Muça drejtor i parqeve dhe gjelbrime për realizimin e projektit të radhës në lagjen Gazi Babë

Marketing

Ai këtë radhë me ekipin e tij u ndal në rrugën Çairska, ndërsa në faqen e tij zyrtare në Facebook ka shkruar

Rr.Çairska, ndryshimi i rradhës 💫🌳❤
Kur të shënohet ✍🏻 historia e lagjeve tona, s’do mbahen mend fyerjet e paragjykimet… Do mbeten VEPRAT, ato që e kemi krijuar dhe realizuar! ✅
Nëse duam vetëdijësim dhe bukuri gjelbëruse në çdo lagje, përgjigjëja jonë është punë dhe vetëm punë sepse #Parqedhegjelbërimenukndalet 👍🏻