Osmani dhe Ganiu inspektojnë punimet në rrugën Fan Noli në Çair (FOTO)

Zv kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani bashkë me kryetarin e komunës së Çairit Visar Ganiu kanë inspektuar punimet në rrugën Fan Noli.

Marketing

Me këtë rast zv kryeministri Osmani në profilin e tij në Facebook ka shkruar :

“Sot bashkë me Kryetarin e Komunës së Çairit, Visar Ganiun, inspektuam punimet në rrugën Fan Noli. Premtimet nga fushata lokale dita – ditës po jetësohen!”