Osmani e Sela inspektojnë në teren implementimin e Ligjit të gjuhëve

Zëvendëskryeministri i obliguar për çështje evropiane, Bujar Osmani dhe drejtori i Agjencisë për zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve Ylber Sela kanë inspektuar sot në teren implementimin e Ligjit të gjuhëve.

Marketing

Inspektim në teren i implementimit të ligjit të gjuhëve bashkë me drejtorin e agjencisë së gjuhëve!

Tregimi për gjuhën

Tregimi për gjuhën

Publiée par Bujar Osmani sur Samedi 14 septembre 2019