Osmani për kontroll në zbatimin e projektit për pastrimin e deponisë në Falish

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Evropiane Bujar Osmani, sot do të marrë pjesë në kontrollin e realizimit të projektit për pastrimin e deponisë në Falish të Tetovës.

Marketing

Vizita në terren është në organizim të komunës së Tetovës dhe zyrës së UNOPS.