Pendarovski: Pres mbështetje nga të gjitha bashkësitë etnike për hir të kredibilitetit politik

Presidenti Stevo Pendarovski, në një intervistë në TV Sitel, theksoi se pret mbështetje nga të gjitha bashkësitë etnike, sepse siç theksoi ai, askush nuk mund të bëhet president nëse nuk ka mbështetje të gjerë qytetare.

Marketing

“Në zgjedhje pres mbështetje nga të gjitha bashkësitë etnike dhe nga të gjitha partitë politike që janë përfaqësuese të atyre bashkësive etnike. E kam thënë shumë herë dhe e mbaj: nuk mund të bëhesh president nëse nuk të përkrahin të gjithë, pra një numër i konsiderueshëm”, theksoi Pendarovski.

Sipas Pendarovskit, nevojitet mbështetje e gjerë jo vetëm për reagimin, por mbi të gjitha për legjitimitetin e mëtejshëm politik dhe besueshmërinë e presidentit.